Divadlo

Divadlo

Anotace: ---

Tvůj dech zanechal stopy

na zrcadle mé duše.

Mezi kapkami tuše

čteme příběh o nás dvou.

 

Život je hrou

a my jsme loutkami

v rukách osudu.

Sotva se klaníme,

                               přijímáme ovace,

už máme kabát ze studu

a ve stínu divadla

                                žebráme o kus žvance.

 

A svět se chvíli směje 

a chvíli pláče.

Vždyť má v nás hráče

se smyslem pro parodii.

 

Nehledě na žánr, místo,

čas,

jsme v dokonalé harmonii

           ve světě,

                           kde svět je v nás.

 

Autor FroniXY, 05.07.2016
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: magnet-ka, Jort, Fany, Zrzi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné :-) ST

06.07.2016 08:39:38 | Fany

Děkuji :o)

06.07.2016 18:19:41 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí