Kohout

Kohout

Anotace: ...

Sbírka: Homo homini lupus

Kolem dvoru na zahradu
Od zahrady lesu vstříc
Vzlétl kohout bezejmenný
Hořekující

Otevřenou cestou letěl
Kolem vrb a jejich míz
Kolem jehličí i listů
Úvalem

Pružinou se zdál chvíli být
Než jak kapka padl v prach
A rozbředl se do kraje
Kolem

A peří padalo jak déšť
Pařáty jak krupobití
Jako blesk z čistého nebe
Zobák

Smutně skončil opeřený kur
Jak blázen se hnal
Nevšiml si, že vletěl
Do vrtule letadla
Autor Ravena Lupus, 06.07.2016
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Philogyny1, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak blázen se hnal
pak zlomen v půli
nevidouc druhé skončil sám
rozmetán vrtulí žití ... :)

06.07.2016 11:09:40 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí