Le Grand Saint Michel

Le Grand Saint Michel

Anotace: Raffaelo Santi

Jsem anděl, bydlím zde v Louvru
s andělem padlým jenž zkouší
najít svůj jurský park v kufru
cestovky ´Noe vstříc souši´

bez svatozáře nad hlavou
stydím se vis á vis hříchu
být počestnosti oslavou
- Monu Lisu přiměl k smíchu

v mých očích lesk nepřítomný
víčkama staletí nehnu
pohlížím k nohám Madonny
zklopit zrak cti nepodlehnu

až v soudný den, kdyby přišel
- oleji říkám odvedle
tichounce, aniž by slyšel
kytky zla pýchou posedlé

uvadnou jednou nejspíše
z vrcholů zdi slavobrány
do prachu půlnoční říše
kde mýty rozklovou vrány
Autor Petbab, 08.07.2016
Přečteno 204x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., jitoush, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí