Jedna z dívek

Jedna z dívek

Anotace: Po toulavé, letní krvi, její srdce nehladoví, na jasany vášně šplhá, jako břečťan popínavý. Ni...

Po toulavé, letní krvi,
její srdce nehladoví,
na jasany vášně šplhá,
jako břečťan popínavý.

Nikdo už jí nepozdraví,
přestože jí každý kyne.
Její srdce nehladoví,
jen je všeho přejedené.
Autor Vraby, 08.07.2016
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí