Bilancování středního věku

Bilancování středního věku

Anotace: Tak trošku o pocitech

Každý den po lžičkách,
upíjet svou dávku bolu.
Vzpomínat na dobu,
kdy holdoval jsem alkoholu.
Tak jako všichni co jsem znal.
I tak tenkrát překvapivě,
život daleko víc dával než bral.

Snít o změnách a užívat si všechny spleany,
i když člověk ví, že ráno musí natáhnout
své staré roztrhané jeany.
Jen snít dál smí o drahém tmavém obleku.
Jenže když se veze jenom ve vleku,
zbyly by z něj stejně po chvilce cáry

Jen sny o obleku a dobře vyžehlené košili
možná že mozek oblafnou
a ten funguje alespoň na chvíli
v jiných intencích.
Nic už není a nebude jako dřív.

V nějakém jiném světě dojde k objevení ráje
kde muži i ženy žijí spolu, vzájemně se znaje.
Kde žádná nedonutí toho svého,
utrhnout a sežrat jablko.
Dokázat prožít i to nejtěžší nalehko,
je souzeno jen blahoslaveným bláznům.
Autor risik, 11.02.2007
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...asi jsem blahoslavený blázen,dal jsem tip

20.06.2008 09:11:00 | WAYWARD

Uf, hodně bolesti... ale Ty do dokážeš... věř si, a dokážeš to ;-)

11.02.2007 21:16:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí