=Maryša

=Maryša

Anotace: ne,už ne...

~~~~~~~~~~~~~~
Jaké mám oči zase to nevíš
a barva vlasů?Nezájem.
Zase se na mě od rána mračíš
to bude ale moc krásný den.

---

Stanu se Maryšou kafe ti uvařím
pak ti ho ale stejně nedám
sama ho vypiju ty mi ho osladíš
a pak mi povíš "já rád tě mám".

---

Na barvě tvých očí vůbec nezáleží
a barvu svých vlasů často měníš
jen tebe miluju jsi moje jediná
nedělej lásko že to nevíš.

---

A pak mě políbí já jeho taky
k obědu uvařím na co má chuť
on mi dá květinu já ho pochválím
vždyť je to přece jen můj milý kluk...


~~~~~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 11.07.2016
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké, i obrázek :-)

11.07.2016 21:07:59 | hledač

:) to nešlo netipnout :)

11.07.2016 17:52:28 | maryshka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí