Srdcežhář.

Srdcežhář.

Anotace: Mám se: Poměrně dobře, s notou od Karla Kryla, naslouchajíc myšlenkám, nikterak tak vlastním, přemýšlím, že životem jen touha mocných káže, asi jsem se ztratil.

Pohled žháře,

zdaní němý klid.

 

Podlaha, mém peklem v pokleku,

stává se obličejem lháře,

a zrcadlo,v němém úleku,

 zrcadlí, obrys.

Srdce žháře.

 

Pohledem, tak divně němým, hledíc na světlo uprostřed tmy.

Tichý šepot můry,

kreslí temnými křídly oblaka slz nebes.

 

Ach..

 

Zářící dny.

Tiše plynou,

obláčky dýmu vzpomínek,

nad krajinou tichou, myslíme, krásné to dny...

 

Bez kytek.

 

Kroky bez zvuků, polibky bez doteku,

láska bez něhy, jen tak, pro útěchu.

 Klaní se před propastí, hledáme city,

doufáme, že bude líp..

 

 

Ty si.

Autor Jar.n, 12.07.2016
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí