Saltatio Mortis

Saltatio Mortis

Anotace: Tanec Smrti...

Pod rozeklaným nebem kmen
Pod tím kmenem nahé tělo
A pod nahým tělem krvavá skvrna

Skvrna barvy nebe
Při západu slunečního kruhu
Zatracená krvácející nebeská báň
Tetelící se nad dívčím tělem

Možná byla krásná
Možná byla servírkou v malé obecní hospodě
Teď je přitažlivá pouze pro červy
Pro miniaturní mrchožrouty

A tak odpočívá pod rudě žhnoucím nebem
Pod ohořelým kmenem
Svůdná zdechlina
Autor Ravena Lupus, 13.07.2016
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí