Saltatio Vita

Saltatio Vita

Anotace: Tanec úplně něčeho jiného než Smrti...

Rozbřesk přinesl s sebou záchvaty smrtelné choroby
Nastaly časy přetěžké poroby
Nákaza se šíří rychlostí blesku
A již nic tu zhoubu nezastaví

Pohlavně přenosná smrt se plíží tmou
Když lůžkoviny nudu rozetnou
Pak oheň se s vodou spojí

Ráno po prohýřené noci
Cosi se klube v těle střízlivějící slečny

Nový život, který jednou skončí smrtí
Autor Ravena Lupus, 14.07.2016
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

majstrštyk

16.07.2016 16:00:36 | Oxík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí