Cesta

Cesta

Anotace: :)

Dosahovat až ke hvězdám,
blížit se rukou měsíci,
už se nikdy nevzdám,
i když lidé nejsou přející.

Já vezmu do rukou poslední síly,
přejdu nejstrmější skály,
a nikdy nevzdám se víry,
i kdyby se mi všichni smáli.

S oblečením roztrhaným
a se šrámy na těle,
já nemůžu jinak,
než tvářit se vesele.

Úsměv na tváři,
přec vidím cíl svého srdce,
na nebi mi slunce zaří,
už stačí natáhnout jen ruce...
Autor Dark, 14.07.2016
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí