Krátce ze Stalina

Krátce ze Stalina

Sjet se koksem ze Stalina
Chytat celou noc mraky při jejich tažení oblohou
I když tvá realita je té mé vzdálená na světelné roky
Držím tě za ruku a nemůžu pustit jako prázdné dílky puzzle

Při našem seznámení nehrál smyčcový kvartet
A já decentně neusrkávala nejlevnější šumivé víno vydávané za šampaňské
V černých šatech které jsi mi vyhrnul v tmavém rohu na stvrzení blízkosti

V nose mě svědilo chtění po životě
S dírami na odřených kolenou
A vůní opia ve vlasech
Kterou jsi byl zmožený

Jako hodná holčička se stále vracet nad ránem
Bdělá a čerstvá jako pečivo v sáčku
Prosit o odpuštění
Když odcházíš v čisté košili do práce
A já nemůžu spát s do krve rozkousanou pusou a velkými sny o třešňovém koláči

Svět se dál točil kvůli tobě
Když jsem mizela ve svých vysněných sférách
Které jsi nechtěl okusit na jazyku
A cítit tak putování dinosaurů noční oblohou na vlastní kůži
Autor její alter ego, 15.07.2016
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce pravé šampaňské...

17.10.2016 12:24:28 | enigman

Kus velkého koláče..to já bych stvrzovala vzdycky nevic..prý jako Hydra..

16.07.2016 15:38:17 | Jin&Jang

..to je KRÁSNÝ :-D* ST**

15.07.2016 22:48:03 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí