V LYSÝ NAD LABEM

V LYSÝ NAD LABEM

Anotace: Muj fiktivní život ... možná?

V domě u tety Loty
Tam v Lysý nad Labem
Zpijem se do němoty
A pak si zaplavem
Lodníci budou zpívat
A harmonia hrát
A vojáci se dívat
Po mažoretkách snad

A já si někde v duchu
Semínko zasadím
Pán dopřeje mi sluchu
A zbude mi dost sil
Slíbím si že se změním
A sebe polepším
Najdu si slušnou práci
A dívku nejhezčí

Jenže slova jsou slova
Zvláště ty nepsané
Rychle se zapomenou
A nic se nestane
Někdy se sice snažím
A jindy zase ne
Po lepším zítřku bažím
Tak snad mi nemine

Dřív jsem byl všude zdejší
Teď sedím za pecí
Lížu si svoje rány
Myšlenky telecí
Pak píšu na zeď křídou
Kochám se nápadem
Že lepší zítřky přijdou
Tam v Lysý nad Labem
Autor jondys, 16.07.2016
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Frr, Kubíno, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí