ŽE

ŽE

Anotace: ..nechtěný potrat kvůli zdravotním problémům plodu..

Představy o tom, co bude dále
že ve mně roste a vyvíjí se stále
že z toho uzlíčku malého
vyroste přeci něco skvělého
že budu součástí velkého stvoření,
které začíná datumem zrození
že budu zažívat vzlety i pády
ničeho litovat a říkat si, co úsilí mě stály
že už se těším na první smích, slzy a slovíčka,
co tvoří zcela toho malého človíčka.

Že, že, že..a co bude dál?
Třeba - že osud mi tohle opět nedopřál?
Třeba - že je vše jinačí a síly mi snad vystačí?
Třeba - že loučím se s někým, kdo do dlaně se vejde
a jeho dušička k nebi dobře dojde.

Tak utírám slzu
a to už po druhé
Doufaje stále,
že po třetí se to nestane.

P.S. ještě že máme Kačí sluníčko,
co potěší nás vždy víc než maličko.
Autor Lea*, 18.07.2016
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí