Svatební dary

Svatební dary

Anotace: ...

Sbírka: Země ran

Přinesl jsem ti kytici bajonetů,

za ruce držíme se na pomezí světů

a bonboniéru ti nesu pod svou paží,

bonbóny maj chuť olova, ale různou ráži;

 

ty se zahledíš do z lidské kůže šatů

a já ti uvazuji náhrdelník z ostnatého drátu;

na páteři vlajka z uniformy rozedrané

a krev se už do dvou sklenek žene;

 

K oltáři se skloněnou hlavou, avšak hrd;

a svatební slib: Vítězství, nebo smrt!

Autor Oxík, 19.07.2016
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Ravena Lupus, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu drsná svatba :-(, snad takové nebudou . . .

19.07.2016 14:13:45 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí