Aljaška

Aljaška

Anotace: Spočítej mí rány Právím ty láhvy od whisky ...

Spočítej mí rány

Právím ty láhvy od whisky

Podej mi cigáro Johnny

A dones k tomu Kaktus s Jimem

Jsem už línej vstat z ty prokléty hospody 

Pásek mám ze zlata a k tomu 

pár bodnejch ran

Horečka zlatá smyla moje šediny 

Mám uź všechny poklady

Proto jsem furt v lihu a hledím na starý hodiny

Tikaj furt stejně

Jak je tu stejnej vítr

na Aljašce

Autor Portos-Edgar, 24.07.2016
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jinak- Je půlnoc a Česko, ne Aújaška- Ještě Mc Cormick neprona
jal sv)j první claim. jseš v
jako May a fantaZÍRUJEŠ JE TO

24.07.2016 00:44:52 | li10050

Nerozumím sdělení - Váš komentář se mi zobrazil s nějakými klikyháky.

24.07.2016 00:50:37 | Portos-Edgar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí