Hypochondrův žalm

Hypochondrův žalm

Anotace: ....

Nechci dál se dívat
jak mi život z těla mizí
ať už konečně přestane se stmívat
v té mé zaprášené mysli

Smrt je všude
a přitom nikde snad
však stále cítím že jednou přijde
a vím že neudělá čelem v zad

Je to jisté prokletí
v mojí hlavě dubové
smrt mne drží v zajetí
my hypochondři jsme jí sluhové

Věrně hlásáme její ideji
celý svůj ubohý život
je to těžké příteli
umírat když jsi mladý idiot

A tak dál každý měsíc skoro
já se smrtí do tance se dám
je to tak trochu psycho horor
když každý měsíc na jinou nemoc umírám
Autor lukassnajdr, 25.07.2016
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, Cofin, Kubský P., Anagstrema
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí