Vykrmená porážka

Vykrmená porážka

Anotace: …dáveni prázdným citem…

Chce se říct
proč
jsi mi vším
když už dávno
na nic nevěřím
Doteky a polibky
schází
postupně
do vlastního předpeklí

Druhá strana
proražena
hráz ticha odkvetla
nic neléčí
předstírání

Puklé ticho se sráží
kapkama pohrdání
na stěně ve strži
Autor ricda, 26.07.2016
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, bogen, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí