Mat

Mat

Anotace: :-(

Snad, že neumím být sama
Dávám bezhlavě vše v sázku
Jsem věží vyhozená dáma
A hloupá husa na provázku

Snad, že chtěl jsi mi dát věci
O kterých jsem tolik snila
Teď cítím se jako v kleci
A černá už dávno není bílá

Snad proto, že neumím lítat
Věčně bolavě padám k zemi
Usínám, když začíná svítat
A žádný doktor neví, co je mi

Snad, že už nechci být dáma
Vyhoštěná věží
Více toužím být sama
Než s tebou počítat, jak čas běží.
Autor gaginas, 11.02.2007
Přečteno 3635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásný ... když se nad tim zamyslim , nevidim moc chyb !!! :-)

11.02.2007 12:28:00 | Skulls

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí