U stolu číslo šest

U stolu číslo šest

Anotace: hraniční...

u stolu číslo šest
je mi divně
všichni se baví, zdá se,
ač hraje mrtvý Elvis,
z misky výmluv
pojídám těžké myšlenky

fernet mě umlčel,
i mikrofony osaměly,
židle tancují na
třech nohách, mezitím
gestapo přátel
uzavřelo východy

ten večer vyplul další Titanic
zdvořilost vydýchala sál,
do té doby kdekdo se schovával,
snad aspoň jedna láska
zrodila se, než moře vášní
rozlomilo trup noci

teď na stolu číslo šest
zkřehlý plavu,
ač duch mi ožil,
čekám na záchranu,
proto musel jsem ztroskotat,
vystřízlivět a
z černé hlubiny pít svůj žal.
Autor Cofin, 28.07.2016
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, Robin Marnolli, Frr, Poločas Rozpadu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první půle zdá se mi být o něco lepší než ta druhá. je to možná těmi neotřelými slovními spojeními. jen tak dál.

28.07.2016 16:58:51 | Poločas Rozpadu

díky za hodnocení, asi na tom něco bude, když se nad tím tak zamyslím...

28.07.2016 17:16:04 | Cofin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí