Musíš se rvát

Musíš se rvát

Anotace: Pusťte si nějaké beaty a v klidu čtěte ... moje texty možná vypadají lacině,ale když se do nich začtete tak snad odhalíte co chci vykřičet do světa :) peace

Malá tlustá holka,každý rád si do ní bouchá.
Dostanou ji na dno,od teď už je jiná,netuší ale,že sopka uvnitř dřímá.
Zdá se ti,že padá nebe?Tak obnov svoje charisma!
Všechno se odvíjí od tebe,hlupák své štěstí nepozná ...

Nelžu,nepodvádím,kamarády nepodrážím,
křičím,hulím,chlastám,balím,
občas brečím a někdy i klečím ...

Ať jdou do prdele všichni hatteři,kteří ve mě nevěří.
Nevidí,nechtějí,neslyší,jsou hluší!
Já jsem ten Fénix a vy jen popel na mé botě.
To mě ten nejlepší chlap říká kotě.
Když se dívám do zrcadla,můžu rovně stát.
To vy jste jen odpad!

Chci se rvát za všechny co už nejsou mezi námi.
Za všechny co se neubrání sami.
Za děti co je opustily jejich mámy.
Za děti co někde v noci křičí hlady samy ...
Chci se rvát za všechny co sedí za jinýho.
Nesmíš to vzdát,když jde do tuhýho.
Musíš se rvát!
Autor Polux Troy, 29.07.2016
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí