Pár ritornelů

Pár ritornelů

Anotace: Snad se budou líbit.

Ritornel já napsat chtěl,
kdo v pravidlech však dnes vyznat se může,
snad našel jsem rým a též i štěstí měl.

 

Šumění vln mě tuze láká
tak neváhám a na cestu vyrazím
zas okouzlí mě moře, když se smráká
 
 
Smutný je a ubohý
když milá odjela kamsi do dáli
snad naději má, vždyť slyší podkovy
Autor Psavec, 30.07.2016
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí