Noční lovec

Noční lovec

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=YV4oYkIeGJc

Zocelen v bitvách údery meče
Po jehož ostří krev stále teče
Posílen sekyrou mající ostrý břit
Toužící zlopány pokosit

Noční lovec kráčí krajem
Kde s dětmi si denně hrajem´
Jde po hřištích i hustým borem
Nestýká se již se vzdorem

Dříve na tisíce míval snů
Nyní však v záplavě těchto dnů
Nucen je meč svůj tasit
I sekyry ostří zbrousit

Všichni jeho bratři v zemi mrtví
Vyčkávají, nemají rakví
A rudé oči žhnou do noci
Bachratcům není již pomoci

Proti útlaku pravice tasená
Proti odporu ocel kalená
A hrdá hruď místo zbroje
Zažehnávající nesmyslné boje

Zabít vraha, pak vrahem být
Měsíční svit je nejpevnější štít
Slunce zapadá, nastává lov
Nyní mnoho již nepotřeba slov

Noční lovec plíží se tiše
Tajné odhaluje skrytých skrýše
Pod zemí i ve vzduchu
Za cílem jde po peněz puchu
Autor Ravena Lupus, 01.08.2016
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí