Pod černými plachtami

Pod černými plachtami

Anotace: Pirátská...

Tam, kde vítr nevane
Naše bárka přistane
Brodíme se příbojem jako nikdo před námi
Splihla černá fangle
Když vichr přestal vanout
Loď propouští vodu a plachty dírami větrají

Rumu máme moře
A největší hoře
Zažíváme na souši, když vlny spěchají vstříc

Racci křičí nad hladinou
Voda již je rovinou
Když odezněla bouře
Vrátila se domů spát

Jako blesky zmizely
Tak i my jsme vypluli
Vstříc dalším měsícům na rozlámané kocábce
Autor Ravena Lupus, 07.08.2016
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí