Předčítačka bouří

Předčítačka bouří

Anotace: Na smutně rozesmáté tváři, omamně svítí znaky blesků. A krásná předčítačka bouří, nosí jen lehkou...

Na smutně rozesmáté tváři,
omamně svítí znaky blesků.
A krásná předčítačka bouří,
nosí jen lehkou letní blůzku.

Snivě pomatenou, zbrklou hlavu,
asi už nikdo nezklidní.
Tak obejmi tu nenasytnou děvu,
a zkus si vzít pouze to lepší z ní.

Přitom se ohlédni, nikdy však nevracej,
doba, co minula má mrtvý obličej.
Autor Vraby, 09.08.2016
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí