Chlívné štěstí mu zahýbá s prodejnými štětkami a nevrací se domů...

Chlívné štěstí mu zahýbá s prodejnými štětkami a nevrací se domů...

Anotace: sebedestruktivní program, jo, někdy je fajn... moc moc fajn...

Je člověk bez citů a vášní,
Bez rozhřešení,
Bez fóbií,
Bez kůže a mozkových závitů.

Sahá na kominíky,
Získá pouze špínu,
Hledá čtyřlístky,
A ty uvadnou.

Uškrcený strunou,
Unuděný četbou,
Zabodnuté pero v hrudi,
Podřezaný štětcem
A pobodaný šicím strojem.

Naděje a sny ho udusily pod pokličkou přecenění,
Žil představami, které se proměnily v supy a slupli si ho k obědu,
Tomu se říká ztratit vsechno…
Ztratit i sebe…
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí