Zmar

Zmar

Anotace: -

Vezmi mě pod svá křídla a leť

Leť od konce ke konci světa

Šeptáš, že tvé jméno není Zmar

Tváříš se černě a já mám trochu strach

 

Směješ se divoce mým obavám

Má ústa nakazisls jako vir, smějí se též

Dál šeptáš, že nejsi Zmar

Ženeme nocí a burácí smích

 

Padám a vstávám a ženeme dál

Chechtám se tomu,  že černá je krev

Vytéká ze mě, ty odvrcíš tvář

Pouštíš mě k zemi, když tížím jak Zmar.

Autor Bolder, 12.08.2016
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí