Negatív

Negatív

Anotace: Necháš život, nech ťa skántri ?

Ukrytí v negatíve
Len čierne fľaky na nose
Všetko v pohybe, náhlivé
Málo dôvery na nohy bosé
Na tela nahé
Naokolo je chladno
Aj pri všetkej snahe
Čakám ja, bahno,
Kým do mňa šliapneš
Alebo
Sa už konečne nadchneš
Vyzlečieš sa a schmatneš
Čo ti patrí
Či
Necháš život, nech ťa skántri
Autor Nina Nanská, 17.08.2016
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí