Nový život

Nový život

Anotace: Toto není o víře v Boha. Toto je čistokrevný vztah.

Letní večer

opálená těla chladnou

a mění barvu ve stříbrnou šeď

Nemám vzpomínku žádnou

jen vidím jak odchází

za zeď

 

Černých porostů

Jsem jediný z hostů

neopálený

sedící

Nechápavě hledící

 

Jak dobře nám spolu bylo

a nic nezbylo

Jen vystrašené

dobře

 

A jinde

vychladlá těla

Bílá

až průsvitná být chtěla

Díky chlorofylu

svými květy hledí

k prameni Nilu

Gangy

a mě, co sedí

vše

příčí se

Tento nápadný posun zpět

 

Když mám padnout před trůn

chce vědět vše a hned

 

Ať mám o čem psát

že není třeba se bát

Budeme pořád v něčem

před tím neutečem

 

Až budeme trojjediní

a náš Duch bude Boží

Přestanu tu sedět jen

jako Jeho zboží

 

Na skladě

 

PS.: Tož tak jsem přestal a vše jsem napsal Prázdný život - Prázdná smrt

Autor VEDz RVAHEs, 21.08.2016
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Malá mořská víla, Scia, zdenka, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...úsměv...z.

21.08.2016 22:04:08 | zdenka

Děkuji.

23.08.2016 00:10:19 | VEDz RVAHEs

Tohle je nejlepší co jsem od tebe četla ovšem to je jen můj pohled ale trvám na něm..
A hlavně ta část ..není se čeho bát a dál tak jen tak dál ;-)

21.08.2016 17:58:43 | xoxoxo

Teď vidím, ten závěr je tvůj styl.
Když jsem to psal, to jsem tedy netušil.
Je fajne se s někým prolínat
Děkuji.

22.08.2016 23:55:44 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí