Smích

Smích

Anotace: ***

Dávno nevím co je to smích,

možná ve mě navždy stich.

Jen hrstka lidí mohla zahlédnout...

jak se od slz nemůžu nadechnout.

 

Zdá se mi to již jen jako představa,

ještě, že ten teplý pocit ve mě zůstává.

Autor Lilll, 24.08.2016
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umyjte slzu rosou z květu,
no vida už zase vypadáte k světu.
Vždyť nosit smutek to je hřích.
A vaší tváři sluší smích. :-)

25.08.2016 09:32:59 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí