Večer

Večer

Anotace: Báseň o večerním čase :)

Když slunce sfoukne žlutou svíci
za obzor vklouzne pomalinku
Tak to dělává již po tisící
nastal právě čas odpočinku

nastala nám právě doba večerní
světlo lamp vrhá jas do ulic
nebe se tou dobou začerní
počkám až se dívka přitulí

město schované pod plachtou noci
jen auta bliknou světelnými odrazky
ze tmy rodí se nemoci
s večerem ztratí se všechny otázky
Autor Petr27, 31.08.2016
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí