Slečna Liddlle

Slečna Liddlle

Anotace: Slečna Liddlle vymyslela, Lewis Carroll napsal...Nebo úplně někdo jiný

Slečno Liddell, marná snaha
Snažit se o pochopení
Jste poměrně často nahá
Krédo kupodivu stejný.

Slečno Liddell, kdo Vás píše?
Proč tam často mění pojmy?
Chtěl jsem být o něco výše
Této své duševní vojny.

Pruhované punčocháče
Nekonečně dlouhé nohy
Tvé libido tiše pláče
Pro promiskuitní vlohy.

Slečno Liddlle, nepochopí
Nikdo vaše sprosté tahy
Jako štětcem na oleji
Nestojí za trochu snahy.

Slečno Liddle, nejste bludem
Ani mýtem, ani skázkou
Ani mou reálnou dívkou
Ani utajenou láskou

Slečno Liddlle, vlastně nejste
Jsem neschopen uchopení
Toho abstraktu, co žije
Ale zároveň tu není

Mohla by jste Slečno Liddlle
Byť na chvílí stát se zřejmou
Já vás želbůh nedomyslel
Proto jistě nejste se mnou.
Autor Alisa 16, 03.09.2016
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasna poezie

07.09.2016 12:43:50 | James Libustka

... za rytmus a vypointovanou nitku:)*

04.09.2016 11:16:37 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí