=Nad hlavou nebesa

=Nad hlavou nebesa

Anotace: dobrou noc

~~

Projít se po kraji
kde i koně cválají
kde lišky dobrou noc
ti popřejí...

a ty si v mechu usteleš
a kabátem se přikryješ
uslyšíš sovu houkat
na měsíc se budeš koukat
za chvíli ho schová mrak
a ty usneš jenom tak
pod zády tě hřeje mech
a ty si myslíš nech mě,nech
spát v tom tichu lesa
ráno nad hlavou nebesa
a slunce co se mnou vstává
slavík ten křídly mává
kouzelný den všem přeje
z květu se motýl směje
a ty se vydáš ze vzpomínek
za oknem kvete rozmarýnek
život ten běží dál a dál
vrací co někdy vzal

---

a slunce svítí a vítr fouká
ve větvích si i píseň brouká
i ty si s větrem zazpívej
a usmívej se,usmívej...
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 03.09.2016
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Leterr, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chyběla mi tvoje tvorba ale už je mi líp zase jí čtu. Tady na literu :-)

04.09.2016 00:03:23 | klaun

Květko, Tvoje básnička nese s sebou radost ze života :-)!

03.09.2016 20:57:40 | Fany

děkuji na 100x,Fany... :-)

03.09.2016 23:20:37 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí