Čas

Čas

Anotace: To je tak, když jste na půli cesty přímo do p..., víte kam :D

Protékám ti mezi prsty
Je to čas, který nevrátím
Nový den a vše je stejné
Jen modřina přibitá na mém těle znamená několikerý pád
A znamená další vzkříšení
Něco jako ladění kytary
Pokud to umíš, je to snadné
Pro mě ale nepochopitelné
Jako zvučení bubnů, kdy se při každém úderu chvěje srdce
Píseň, od které neznám slova, ale nemůžu ji vymazat
Nastal zřejmě čas vyhodit pásku...
Autor kiksik, 05.09.2016
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: kejtyyy, James Libustka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okamzite neb uz bylo pozde...

09.09.2016 17:13:17 | James Libustka

Myslím že vím kam vede ta cesta :-)))
pěkně napsáno.

06.09.2016 23:49:21 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí