Divná doba sobectví

Divná doba sobectví

Anotace: :(

​Mám pocit z dnešní doby,
že otevřely se hroby
a spousta lidských zombí
po ulicích nám tu bloudí.

Nenávist je rána kyjem
co nepřekřičí tak to zbijem
plnou hubu zvláštní víry
místo lásky v srdci díry.

Jdeme všichni přes mrtvoly
jsou to jenom travní stvoly
tak je rychle překročíme
svoje blízké odstrčíme.

Klapky v očích nenávisti
na venek jsme všichni čistí
uvnitř ale hniloba
co se děje pro Boha?

Už mě to tu strašně sere
nakopat vás do prdele
probudit vás z letargie
modlitba vás neumyje.

Rozkol šije naše činy
vše se děje bez příčiny
srdce jako z kamene
zloba tíhou břemene.

Všechno je tu naopak
krásně hladké naomak
uvnitř ale sobectví
to je to, co v nás tkví.
Autor Ďábel sám, 06.09.2016
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: James Libustka, Iva Husárková, Frr, takova, VEDz RVAHEs, Lighter
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu, ale kopnutím do mrtvoly jí k životu nepřivedeš.

07.09.2016 19:32:25 | klaun

vsak neni pouze cerna-bila... je vsak treba vnitrni sila

07.09.2016 13:17:35 | James Libustka

Jůůů... jsi se rozjel. Moc hezké. Mě to vyburcovalo. :-)

07.09.2016 10:02:46 | Iva Husárková

Krásně jsi tu ošklivou dobu vystihl

06.09.2016 15:10:54 | takova

ST Líbí se mi, jak postupuješ hloub a výš.

06.09.2016 11:44:09 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí