Pochutiny

Pochutiny

Anotace: ...

Sušené chcanky voní tak dobře,

Býčí kouličky trošku teď odřem.

Všechno mi chutná tak skvěle,

píšu hnusně a otupěle.

 

Alkohol zkrátka udělá divy,

mně se tenhle stav moc líbí.

Požužlám si ještě ovčí ouška,

na krysí bobky není třeba rouška.

 

A zaječí pacičky,

svačinka moje.

Kuřecí nožičky

mám jenom dvoje.

 

Sláva jídlu, které je na stole,

můžu se stát životním pastorem.

Jím co se dá i broučky krásné,

než umřu já, tak život chrobáka zhasne.

Autor boneslash, 07.09.2016
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč ne. Celá Evropa si pochutnává na kuřecích embriích. Tedy vajíčkách.

08.09.2016 00:00:30 | VEDz RVAHEs

Díky

08.09.2016 10:11:07 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí