-3-

-3-

Anotace: -

 

 

 

Sluneční paprsky hladí tváře

smývají bolest, léčí lháře.

 

 

 

V konečcích prstů bez citu

vznáší se vánek za svitu

nese minulé smutky

naplněné lidskými skutky.

 

 

 

Zavírám oči, hledám klid

v ulicích, kde skučí lid.

 

Přes vůni květů, ráno kalné

hledání ticha zdá se být marné

když stojím obklopen zdí samoty

ozvěny tu tvoří nové životy.

 

 

 

Rozum říká mi: není tu jiný

co vidí tytéž mrazivé stíny.

 

 

 

Stojím sám, obklopen sny

které vychází z pusté tmy.

 

Z tmy tvořené bílými těly

spletenými ve vesmír celý.

 

 

 

Dotýkám se tváří těch těl

 

cítit život bych asi měl


jeden dotek mi však stačí

a sluneční paprsky hladil bych radši.

 

 

 

Autor toyen., 08.09.2016
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí