Poézia vo mne

Poézia vo mne

Mám v sebe ohnisko. Živý, čistý plameň.
Pahreba iskrivá roztaví i kameň.
Vyšľahne do výšok i pri zemi sa stelie.
V živote zblúdených ku svojmu svetlu vedie.

Mám v sebe pramienok krištálovej vody.
Denne z nej píjavam, zdravý som či chorý.
Po kvapkách ju pijem ako liek v pokore.
Prameň nevysychá. Zdravý a čistý je.

Voda ma osvieži.
Oheň ma zohreje.
Autor annav, 12.09.2016
Přečteno 518x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, oheň a voda ve správném poměru :-).

13.09.2016 06:28:09 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí