Večerní chvíle.

Večerní chvíle.

Anotace: Jediný čas co si nelze koupit

Pár řádek
pouhé nic.
Kdo víc si podá
tenhle list.

Podzimem odletí si
odvane vítr
myšlenky odplují pryč.
Ticho mi zbude.

Na stole lampa
dohořívá
tak málo
svíce zbývá.

Venku už čeká
mrcha jedna
zubí se okny
do světnice.

Dvorem si brázdí
cesty svoje.
Chystá si
provaz na zloděje.

Lapena v síti
lásko moje
odpykáš dlouhou
cestu svou.

Na vždy.
Autor Paulín, 13.09.2016
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Mikhael, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí