Touha zhasla psát

Touha zhasla psát

Anotace: Touha zhaslá psát Nech to samo pero vytasitTvůj hlas by musel v&scaro...

Touha zhaslá psát

Nech to samo pero vytasit
Tvůj hlas by musel všechny háčky uhasit
Proto jaký nádherný dar ti byl dán
Slova nechat volně plavat či běžet
Jako když lyžař pustí do zamrzlého království kousek sebe
Dýchej potichu - slyší tě nebe
I město ví o tvých ozvěnách vzdychu
Proto zalij mi polívku a podej k ní přílohu z tvých polibků

Autor Portos-Edgar, 15.09.2016
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí