A já se začala těšit, až obléknu svetr

A já se začala těšit, až obléknu svetr

Anotace: volně.

vítr přivanul vlaštovky podzimu

a já se začala těšit, až obléknu svetr

až si zapletu cop na mý pomotaný hlavě

až půjdu sbírat kaštany do parku vedle Vltavy

až bude vzduch vonět jako poslední táborák

až bude zase tak nějak melancholická ta naše Praha

až budu pozorovat děti na kopci, jak pouští draka

až se budu dívat na Tebe, jak spíš, když venku prší

až si budu přát, ať tohle trvá věčně 

až mi řekneš, neboj se, maličká, já neodejdu

vítr přivanul vlaštovky podzimu 

a já se začala těšit, až obléknu svetr

Autor Spadlá z nebe, 16.09.2016
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: Fany, Frr, A42, zdenka, aravara, Ormissia, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nehluboce hravá, dobře napsaná pro okamžité zlepšení nálady (u mne se povedlo) následuje pátý s šeSTý tip

16.09.2016 13:18:35 | aravara

Tak to mám radost. Děkuju! :)

16.09.2016 16:03:52 | Spadlá z nebe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí