Jízda

Jízda

Anotace: Brzdy kvílí, ve mě klid, všechno svaté si můžou vzít,líbám níž tvé bílé boky,zmámených křídel šum zní po celé roky, když mě nesou ze tmy do jiných sfér..

 

Stavy s tíží, stavy bez tíže

Kdo z těch ran se vylíže?

Zpožděný efekt láska má

  Srdce trhá jako lavina

 Stoupat ve mě začínáš

 

 Jsi horší než zbytkový alkohol

 Stejně prudká jako v žilách on

Stopkou se řítím dál

                           Vlak je blízko, nevnímám                              

 

Brzdy kvílí, ve mě klid

Všechno svaté si můžou vzít

Líbám níž tvé bílé boky

Zmámených křídel šum

Zní po celé roky

Když mě nesou ze tmy, do jiných sfér

 

 

Skrytá past na mé žití

Krásná jako jarní kvítí

S šancí i bez šancí

Ona mé city rázem převrací

Už slyším, cítím řinkot bočních skel

 

 

 Ty, Já.. dvě duše s defektem

 Ať potáhnou nás azbestem

 Co před žárem ochrání

 

Pohár přetekl a ty půjdeš dál

Na konci léta, kde já zůstal sám

S šancí i bez šancí

O slunovratu se rodí raci

 

 Ty, Já.. dvě duše s defektem

 Ať potáhnou nás azbestem

 Co před žárem ochrání

 

Pohár přetekl a ty půjdeš dál

na konci léta, kde já zůstal sám

 Tam kde duše má se ve tvé ztrácí

  všechno kolem se mi ztrácí

 

(Hanuš Šparlinek,15-16.9.2016)

 

Autor Hanuš, 17.09.2016
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí