VII.

VII.

Anotace: ...

Poslední výdech v řetězech,

sám se jich přece brzy zbavím.

Pak, dokud neznaví mě běh,

půjdu za světlem mihotavým.

 

Než ztratím sílu dívat se,

budu se kochat maličkostmi.

Očima poznám nový svět.

Jen hmatem zjistím, že má ostny.

Autor free.poet, 20.09.2016
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: kdotoví, Fany, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Já přešel Zemi přec
z konce až nakonec
Život je správná věc
a žít jej správná věc"

20.09.2016 22:54:56 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí