Chci ti povědět ***

Chci ti povědět ***

Anotace: Chci ti povědět, že je spousta věd

Chci ti povědět, že je spousta věd
Žádná však nevysvětlí náš záměr
Chci ti šeptat mnoho krásných vět
Žádná však neosvětlí náš závěr
Jsem cizinec ztracený na letišti
Hledám cestu ze snu jako Neo
Jsem herec zmatený na jevišti
Vím nápovědu a netknu to víno
Posílám slova vibrace a pravdy
A přesto jsem stále pomatený
Prolomím silou ducha hradby
A budu pro všechny zotavený
Jsem snílek a ilustrátor příběhů
Maluji štětcem duhu na oblohu
Jsem lék a manipulátor příbojů
Znám a nacházím důkaz o Bohu
Je to příběh milovaných bytostí
Je to běh se světelnou rychlostí
Je to odraz nadpozemské krásy
Je to obraz mimozemské spásy
Osud je daný na listech stromů
Příběh je psaný na lístek domů…
Autor ZAIA, 21.09.2016
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: faraym, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí