Čas

Čas

Anotace: ...

Chce to čas
Nepřijde to hned
Nic přece nepřijde hned
Chce to trpělivost
Získat čas a využít ho
A ten už jsem získal
teď stačí jen nechat ho plynout
jedině tak ho využiju.

Zůstat klidný
upustit páru
přemýšlet
porozumět sám sobě
dostat se z kolenou zpět na nohy
zacelit achylovu patu
rozbít si hlavu
nahradit ji jinou
lepší, optimističtější.

Začít žít
přestat si přivolávat problémy
nechat ty bolesti být
dopředu jít
Zmizet před stíny
utéct před těmi zlými místy
vyléčit jizvy
strhat řetězy
prorazit stěny
žít, žít a žít.

Milovat, tak jako předtím
Milovat tu ženu
dát jí křehkou něhu
napustit do vany vodu a pěnu
zapálit svíčky a nalít víno
políbit a opustit zlo.
Autor Jurij Iljic, 22.09.2016
Přečteno 275x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí