Balada veselá o veverkách kriminálnicích...

Balada veselá o veverkách kriminálnicích...

Anotace: Tak toto je druhý díl mojí kroniky "Balady veselé o veverkách..."...Snad se vám bude opět líbit... Ale kdo nečetl jedničku (Balada veselá o veverkách umírajících) asi nepochopí...I když pochybuju že to kdo vůbec pochopí :-D

Veverky tak smutné byly,
Mnoho slziček uronily,
Co vám mám ale povídati dále…
Včera skončily v kriminále!

Proč? Divíte se, oči valíte?
Do ohromného zločinu se zapletly.
Když smrt svou předstíraly, ze stromů padajíce,
Plno zvěrstva tímto činem zabily!

Když ptáčci zpěváčci smutně cvrlikali,
A ze stromů k veverkám do řeky padaly,
Medvědy jejich peří dávilo,
když ryby k chuti neměli…
I jiná zvířátka takto skonaly.
Avšak naše vychytralé veverky…
ty mršky hadimršky plavati uměly!!!

Dech držíce po tři dny,
pod vodou v noře vydří.
Tančí si, smějí se tomu jak ostatní nejsou tak chytří.
Po této době vypluly na hladinu,
Shnilého masa linul se zápach….
Takřka po celém řečišti, i okolním trávníku!

Jedna mladá veverka však
Ohromnou chybu udělala!...
Ve vydří noře oříšek svůj zapomněla!
Po pár hodinách vyplaval on na hladinu jako předmět doličný…
Ačkoliv nikdo veverkám dávno utopeným nepřikládal vinu na tomto činu…
Přec jedno zvířátko vidělo tu špínu!
Stará straka na stromu si hověla,
Když veverky lezoucí ven z vody viděla…
O udání policii zamýšlela, ale bohužel žádný důkaz neměla…
Seděla na stromě teda dále, když v tom ten oříšek spatřila a policii ho v zobáčku donesla…
Takto tedy zcela náhle
otisky zubů poslaly veverky na doživotní odpočinek v kriminále! :-)
Autor Rockinpiru, 12.02.2007
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí