Modlitba

Modlitba

Anotace: Amen

Tou hutnou tichou tmou kde cvrčci řvou

Jak mořský ďas dnes se světýlkem u rtu
Jdu 
Můj nádech dneska píchá po ježcích
A v dlaních svírám jenom mrtvou tmu.

Tak prosím dej mi den co budu zvládat stát
A nech mě čas jen trávit ne hned umírat

Veď kroky mé tou hutnou těžkou nocí

Pod nebem které vyplakali mloci

 

Autor Krysařka, 30.09.2016
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: kudlankaW, enigman, MARKO, Fany, Sofia Filein, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cvrčci cvrkají...ale je fakt že někdy řevnivě...

06.10.2016 20:12:29 | enigman

Ve tmě je ovšem všechno jaksi... jitřivější, fantasknější...

06.10.2016 22:02:10 | Krysařka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí