Čo je báseň?

Čo je báseň?

Báseň je obraz maľovaný slovami.
Je z nás,
je o nás.
Je s nami.

V básni je sám básnik.
Jeho radosť, smiech, plač, krik.
Jeho duša.
Všetko, čím život človeka skúša.
Je sonda v srdci,
v hlbine.
v žile zlata
i v hlušine.
Autor annav, 01.10.2016
Přečteno 576x
Tipy 2
Poslední tipující: amazonik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí