Nekuřákem!

Nekuřákem!

Anotace: Z mého rozhodnutí, jehož litovati nebudu... Mé děkuji patří "....", jistě ví jež poznají...

Larvo v energii mé,
již vidím tě zrakem svým.
Tys k cigaretě chuti vůle,
zrakem jest boj můj s bytím tvým.

Ne larvo, chuti na cigáro...
Již silnější vůli třímá zrak.
Ne, nedám co životem ti larvo,
vidím, jak menší a menší jsi tak.

Slábneš zatímco vůle má proti tobě sílí,
už nemáš na mne ten vliv.
Čekám, že boj trvat bude ještě chvíli,
pak však sobě dám svůj obdiv.

Tak za pomoci chtění a vůle,
já larvu a démona přemohl.
Nešlo by to bez vděku Bohu i mé píle,
bez svého rozhodnutí a Boha bych to nesvedl.

Nekouřím a radost z toho mám,
vždyť teď těším se ozdravného procesu.
Nezmohu však nic s bordelem co dýchám,
jako každý z vás si své z toho odnesu.

Namísto čistého vzduchu jed dýcháme,
na tomto světě čistého vzduchu již není.
Copak s tím as tak naděláme?
Nic! Co mohu ale na sobě změním.

N E K O U Ř Í M ! ! !
Autor RešHeNúnHe, 12.02.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí