Janičce

Janičce

Anotace: ...

Jak začít ?
snad to bude , jak se patří
Báseň krásná,
báseň tvá.

Znám jen chvíli , duši , tebe ,
znám málo , jako sebe .
Radostí jest , tvá přítomnost ,
radost mám , ať to ještě trvá .

Chvilka jako pohádková ,
chutnalo mi , chvilky , jídlo ,
Jsi fajn holka , jsi fajn šídlo .
tak… karty řeknou , dobře bude !

On příjde , všecko zbube !
strach je přeci nejhorší .
To přemůže to nejlepší ,
pšššt !! tichoučko , budeš cítit teploučko .

Zasloužíš si , jen to krásné ,
čas se o vše postará ,
Zavři očka , bude jasné ,
hřeje láska , nebude už námraza .

Mohu psát ještě dlouho ,
ale z práce unavena .
Padneš určo do pelíšku ,
má tě rád , ty můj smíšku .

Pomalu už přestanu , proč?
Ještě do čumáku dostanu ,
Snad se líbí , pouze skromná ,
Ale pro tě , jak jsi hodná .
Jak jsi krásná , jako růže v rozkvětu ,
Růžiček máš paletu !!!
Točíme se jako blázni , pozor
Hlavou motá , když život těžkne ,
Občas hrůza , svět je jako kolotoč…
Autor Matu, 12.02.2007
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí