Vonící svět

Vonící svět

Anotace: ........

Vonící svět ...prodloužených lét,
v tom teplém.... slunném září. 
Kdy.... svět si teploty splet,
v roce tom...měsíc byl léta navíc... .
Zvláštní. ..jak probíhá nastavený čas,
lidé plno práce. ...plno zájmů mají.
Jak svobodu svou...zneužívat-učí se,
neděkují. ..účty neskládají... půjčují. ...,
půjčují si ...všichni rostou...smějí se.... .
Těm co pláčí. ..co chudnou. ..co se trápí, 
proč máš pro ně zprávu....o ničení???,
o tom... že -co postavili v prach se změní. 
Proč? ...základy na písku tyto stavby- lidé mají,
a tak bouře...v řadách lidí. ..domy odnášejí.
Zvláštní. ..jak svět se mění. ..jak lidé, 
kteří v létě bavili se-smáli....na podzim...,
rychle umírají ...potoky slz a hrůza. 
Co za tím vězí?...jen pýcha.... sobectví, 
klam...a z něj  satanem působené neštěstí. 
Válka...hlad...sucho...boje...moc...nemoc.
Končící prodloužené léto...čas....účty skládat,
čas...hromadných neštěstí...došel nám už čas...... .
 
 
 
 
 
 
Autor lamar.c, 03.10.2016
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi úžasné ._)

26.01.2017 17:52:43 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí